Proaspăt amenajat și deja... tasat
Foto: Anca Melinte

Proaspăt amenajat și deja... tasat
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Cu siguranță nu e cel mai reușit joc de cuvinte pe care l-am fi putut crea într-un titlu, dar e cât se poate de real. Unul dintre locurile de parcare amenajate la finele anului trecut pe strada Al. I. Cuza, în vecinătatea spațiului de joacă nou-creat... dă deja semne de oboseală. Asfaltul s-a tasat vizibil și cu siguranță nu este un semn bun. 

O tasare „în progres” am descoperit și în zona trecerii de pietoni la fel de proaspăt amenajate. Dar ceea ce ne-a îngrijorat este cablul care atârnă în imediata vecinătate a locului de joacă. Chiar dacă nu este sub tensiune, poate stârni curiozitatea celor mici și cine știe ce idei le poate da! Unele periculoase pentru integritatea lor fizică.

La sesizarea noastră, reprezentanții Primăriei Galați ne-au transmis că se va interveni pentru remedierea tasării, dar și pentru îndepărtarea cablului. Cel mai probabil acesta a alimentat amenajarea de șantier în cadrul căruia o clădire degradată de pe strada Cuza nr. 24 a fost transformată în creșă.

Reamintim că noul spațiu de joacă și noile locuri de parcare au fost amenajate după ce vechile garaje din această zonă au fost demolate.

Citit 4843 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 15:50

6 comentarii

  • postat de Cristi
    Duminică, 21 Aprilie 2024 18:44
    5.13.202.***
    Constructori de carton?
    0
    3
  • postat de Gigel
    Duminică, 21 Aprilie 2024 18:17
    5.13.144.***
    Daca nu va plac unele comentarii sa faceti lucrarile mai bine sau sa le controlati mai bine daca sunteti de la Primarie. Si trimiteti oamul cu bitumul pe la Betex ca se tot maresc gaurile acolo. Sau asteptati sa se faca una mare ?
    0
    5
  • postat de MM
    Duminică, 21 Aprilie 2024 00:41
    5.13.178.***
    Mda, tipic administrației pucheanu-fotea, dacă nu sunt suplimentate atât fondurile, sanchi, “cel mai mic preț din ofertă” cât și perioadele de execuție, apar buleli de execuție.
    2
    10
  • postat de marr
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 19:02
    86.124.201.***
    E de urmarit ...cum se prezinta in Timp . Sigur mici Imperfectiuni/urmari intotdeauna pot aparea , dar ...avand in vedere ca s-au Platit Bani ptr Lucrare , ar fi cazul sa reziste(macar ceva Timp) . Banii ...nu prea cad din Cer .
    4
    23
  • postat de Gigel
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 18:36
    5.13.144.***
    Lucrari de mantuiala ca de obicei.Asta e problema.
    4
    34
  • postat de Nicusor
    Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 18:01
    5.13.157.***
    DE CE NU este "tara lucrului bine facut" ??? DE CE NU este bine facut de prima data ??? Ce firma a executat lucrarea ? Sau este sub incidenta RGPD ???
    5
    28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro