BMW de la poliție, ”călcat” de tramvai în Micro 40. Ce făcea vatmanița în momentul impactului
Foto: GSDG

BMW de la poliție, ”călcat” de tramvai în Micro 40. Ce făcea vatmanița în momentul impactului
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Unul dintre cele două autoturisme BMW cu care Poliția Rutieră Galați a fost dotată exact acum un an a ajuns în service, după ce a fost avariat grav de un tramvai.

Accidentul s-a petrecut miercuri dimineață, pe calea de rulare de pe bulevardul Henri Coandă, în apropierea intersecției cu strada Grigore Ventura. Autospeciala poliției, care se deplasa dinspre Coșbuc către Traian Vuia, a fost lovită în spate, în plin, de un tramvai care avea aceeași direcție de deplasare.

Din fericire, în urma impactului, nu a fost rănit niciunul dintre cei doi polițiști aflați în BMW, dar nici vatmanița din tramvai sau vreo altă persoană din mijlocul de transport în comun. Singurele avarii au fost înregistrate la mașină și în buzunarul angajatei Transurb, o femeie de 43 de ani, care ar fi fost vinovată pentru că nu a dat prioritate mașinii de poliție, aflată în misiune, deoarece era cu ochii în telefon.

"În autospecială se aflau doi polițiști din cadrul Biroului Rutier Galați, care desfășurau activități preventive pe bulevardul Henri Coandă, având semnalele luminoase în funcțiune. Autospeciala a fost lovită din spate de un tramvai condus de o femeie, de 43 de ani, din Galați. Conducătoarea tramvaiului a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei, în baza prevederilor O.U.G. nr. 195/2002, pentru desfășurarea altor activități, menite a distrage atenția de la condus", au anunțat reprezentanții IPJ Galați, în cursul zilei de miercuri, 10 aprilie.

Citit 5023 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 13:49

6 comentarii

  • postat de Moi
    Joi, 11 Aprilie 2024 07:41
    78.96.85.***
    Am vazut multi soferi de la transportul in comun care stau pe telefoane si care inchid usile prinzându-i la usa pe calatori. M-am asteptat ca soferitele, mai nou angajate in locul barbatilor, să se descurce altfel, sa fie mai empatice cu calatorii, dar m-am înșelat, din pacate!
    1
    1
  • postat de Nicusor
    Miercuri, 10 Aprilie 2024 16:54
    5.13.147.***
    Ca masina politiei sa fie lovita din spate inseamna ca aceasta (masina politiei) era pe linia de tramvai. Ce cauta aceasta pe linia de tramvai ? Masina politiei poate merge pe sinele de tramvai pe cand invers NU.
    1
    26
  • postat de Ciclop
    Miercuri, 10 Aprilie 2024 16:45
    86.120.239.***
    Tramvaiul era condus de Batman, fratele lui vatman
    0
    21
  • postat de Gigi
    Miercuri, 10 Aprilie 2024 16:23
    5.13.142.***
    Ca sa aibă prioritate, asa cum se pomenește în articol trebuie ca autospeciala sa aibă în funcțiune atât semnalele luminoase cât și cele acustice.... Doar cele luminoase, nu se pune....
    3
    38
  • postat de Gigel
    Miercuri, 10 Aprilie 2024 15:18
    217.63.67.***
    ... normal ca a iesit vatmanita vinovata ... militienii nu au nici o vina ... NICIODATA ...
    10
    52
  • postat de adygl
    Miercuri, 10 Aprilie 2024 15:10
    92.86.16.***
    Au scos-o repede vinovata pe biata femeie. Dar daca ii calca trenul era mai bine?
    12
    47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro