O nouă aplicație taxi, disponibilă în Galați

O nouă aplicație taxi, disponibilă în Galați
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Star Taxi, una dintre primele aplicații mobile românești de taxi, dezvoltată de o companie locală, își extinde serviciile în Galați, Arad, Craiova și Timișoara, fiind disponibilă în prezent în peste 25 de orașe la nivel național. În Galați, la fel ca în toate celelalte orașe în care este prezent, Star Taxi va fi competitor direct pentru Uber și Bolt și concurent indirect pentru taximetriștii clasici. Spre deosebire de primele două, Star Taxi nu are tarife dinamice.

Conform companiei, utilizatorii au posibilitatea de a selecta opțiunea de plată dorită - card, numerar sau opțiunea corporate, dedicată companiilor și prin care acestea pot asigura transportul decontat angajaților.

Media ratingului șoferilor Star Taxi este de peste 4,85, cu un procent de onorabilitate a curselor de peste 90%. Aceștia sunt monitorizați permanent în momentul în care ratingul lor se modifică și pot fi excluși dacă nu își îmbunătățesc serviciile. De asemenea, șoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate și sunt alocați mai des comenzilor efectuate de clienți.

Aplicația Star Taxi înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și are peste 3,5 milioane de descărcări din Google Play sau App Store.

Citit 2492 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 22:52

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Vineri, 26 Aprilie 2024 08:53
    5.13.144.***
    Acum ceva ani cand era o aplicatie nu era buna, se opuneau cu bata daca se putea, acum o aplicatie e buna.
    0
    5

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro