Lucrări fictive şi drumuri judeţene reabilitate în bătaie de joc / Banul public, jefuit cu suportul autorităţilor

Lucrări fictive şi drumuri judeţene reabilitate în bătaie de joc / Banul public, jefuit cu suportul autorităţilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Constructorii au încasat milioane de euro din partea Consiliului Judeţului pentru lucrări prost executate pe drumurile judeţene * Conducerea instituţiei va sesiza organele de urmărire penală


Lucrări fictive, drumuri judeţene reabilitate corespunzător doar pe hârtie, dar care, în realitate, prezentau fisuri şi degradări încă de la recepţia lucrărilor, contracte neclare încheiate între Consiliul Judeţului şi diverşi constructori, menite să avantajeze executanţii, dar şi material de proastă calitate folosit de firme la modernizarea drumurilor (diferit de ceea ce se ceruse prin proiect) reprezintă doar câteva dintre neregulile extrem de grave descoperite pe mai multe sectoare de drum judeţean proaspăt reabilitate. O expertiză tehnică a mai multor drumuri judeţene, efectuată de expertul bucureştean SC Puc Walter SRL, la comanda conducerii Consiliului Judeţului, pentru care instituţia a plătit aproximativ 11.000 de lei, scoate la iveală modul în care este jefuit banul public la Galaţi.

Articolul poate fi citit în întregime, în exclusivitate, în ediţia tipărită a cotidianului „Viaţa liberă”. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din Galaţi, la preţul de 1,5 lei exemplarul. Abonamentul la ediţia tipărită a „Vieţii libere” costă 25 de lei pe lună în mediul urban şi 20 de lei pe lună în mediul rural.

 

 

Citit 12674 ori Ultima modificare Joi, 10 Octombrie 2013 17:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.