Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aceasta este suma pe care o clinică din Turcia i-a avansat-o gălăţeanului Cornel Vlad, diagnosticat cu scleroza laterală amiotrofică, ca preţ pentru transplantul cu celule stem care i-ar putea salva viaţa. Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, este acum imobilizat într-un scaun cu rotile, starea de sănătate degradându-i-se accelerat din primăvara anului trecut pe fondul bolii degenerative.

A încercat să găsească răspuns de la mai multe clinici din Thailanda, Anglia sau Turcia încă din momentul în care a primit diagnosticul definitiv, la începutul lunii decembrie, un centru oncologic din Istanbul dovedindu-se cea mai oportună variantă pentru tratament.

Zilele trecute, după ce i-au studiat dosarul şi toate investigaţiile, specialiştii de la "Oncotherm" i-au transmis costul final al tratamentului: 14.000 de euro, bani pe care gălăţeanul şi familia sa nu îi au. Le-ar fi greu, dacă nu imposibil, să îi strângă prin eforturi proprii într-un termen scurt, în condiţiile în care veniturile lor lunare nu depăşesc 4.000 de lei, mai cu seamă că de pe 13 februarie va fi scos la pensie pe caz de boală, din combinat, după 30 de ani de muncă. În consecinţă, pentru ca să poată ajunge cât mai repede la tratament, în caz contrar boala riscând să avanseze până la afectarea organelor interne şi la deces, bărbatul are nevoie de ajutorul nostru. Cei care vor şi pot să îl ajute cu bani, o pot face donând într-unul din conturile deschise la BRD, pe numele soţiei, Violeta Vlad:

RO40BRDE180SV34192741800 (LEI)
RO08BRDE180SV34193381800 (EUR). 

Orice ajutor contează și este important!

Citit 8990 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2021 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.