APEL UMANITAR: Un gălățean are nevoie urgentă de sânge

APEL UMANITAR: Un gălățean are nevoie urgentă de sânge
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Giorgel Butură, un gălățean din orașul Berești, are nevoie urgentă de sânge, grupa 01 Rh negativ. Persoanele care pot dona și doresc să îl ajute o pot face la Centrul Regional de Transfuzie Sangvină (CRTS) Galați, cu specificația "pentru Butură Giorgel, internat la Spitalul nr. 3 din Brăila".

O persoană poate deveni donatoare de sânge în condiţiile în care îndeplineşte o serie de criterii care sunt verificate în momentul în care se prezintă la centru. Prima condiţie obligatorie este vârsta minimă de 18 ani. Un al doilea criteriu se referă la greutatea persoanei care donează: aceasta trebuie să aibă peste 50 de kilograme, dar bineînţeles că greutatea se corelează cu înălţimea, astfel încât să existe un raport optim între greutate, înălţime şi cantitatea de sânge recoltată.

Situat pe strada Regiment 11 Siret nr. 48A, CRTS Galați este deschis de luni până vineri, între orele 7,00 și 12,30. De asemenea, centrul are program și în ultima sâmbătă din fiecare lună. După ce aţi donat, veţi obţine o adeverinţă pentru o reducere de 50 la sută la transportul în comun, valabilă pentru 30 de zile. Angajaţii care donează beneficiază de o zi liberă, la cerere. De asemenea, donatorii primesc şi şapte bonuri de masă.

Citit 2109 ori Ultima modificare Joi, 15 Iulie 2021 13:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro