"Inimă de copil" sprijină o familie greu încercată

"Inimă de copil" sprijină o familie greu încercată
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Fundația "Inimă de Copil" a lansat campania "Orice ar fi! Implică-te!", bazată pe șase povești ale unor copii sprijiniți prin programele fundației, scopul fiind strângerea de fonduri pentru continuarea și dezvoltarea acestora. În povestea de astăzi este vorba despre o familie pe care necazul nu a vrut să o ocolească deloc. În această familie sunt două fetițe, de 7, respectiv, 4 ani, cu o listă întreagă de afecțiuni, paralizie cerebrală mixtă, tetrapareză spastică, microcranie, retard neuromotor sever, acestea fiind doar câteva dintre afecțiunile pe care le are fetița de 7 ani, iar lista poate continua și pentru fetița de 4 ani, care suferă de autism. Această familie s-a alăturat fundației de aproximativ doi ani și jumătate, iar părinții susțin că micuțele au evoluat și acum vorbesc cu toată lumea și sunt mai curioase să descopere lucruri noi. După atâtea necazuri, tot ce-și mai dorește mama fetițelor este să o vadă pe cea mare mergând și să poată comunica mai bine cu cea mică. Cea mai mare dorință a mamei este să aibă o casă a lor, deoarece acum stau cu chirie, iar costurile terapiilor sunt destul de costisitoare, fiind extrem de greu să se descurce și cu plata chiriei. Deși a fost încercată de ghinion, familia este unită, le oferă copiilor afecțiune și luptă ca fetiţele să ducă o viață mai bună.

Citit 1243 ori Ultima modificare Luni, 03 Ianuarie 2022 14:25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro