"Inimă de Copil" susține un viitor medic veterinar

"Inimă de Copil" susține un viitor medic veterinar
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Fundația "Inimă de Copil" a lansat anul acesta campania "Orice ar fi! Implică-te!", bazată pe șase povești ale unor copii sprijiniți prin programele fundației, scopul fiind strângerea de fonduri pentru continuarea și dezvoltarea acestora. În povestea de astăzi este vorba despre o fetiță care a început să vină la Centrul de Zi la începutul acestui an. Fetița locuiește cu mama ei, cu tatăl vitreg și cu o soră mai mică, situația lor nefiind una tocmai plăcută. Micuța iubește animalele, are acasă doi căței și o pisică, iar visul ei este să devină medic veterinar. În cazul în care școala ei ar trece din nou la ore online, ea ar putea participa la cursuri de la sediul fundației, unde își face zilnic temele și încearcă să recupereze cursurile pierdute în pandemie.

Citit 1370 ori Ultima modificare Joi, 30 Decembrie 2021 18:20

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro