Luca are nevoie de bani pentru terapie. Strângere de fonduri pentru un copil cu autism

Luca are nevoie de bani pentru terapie. Strângere de fonduri pentru un copil cu autism
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Clubul de tenis Atlas din Galați şi antrenoarea Oana Ionescu au venit în sprijinul unui copil de numai şapte ani, diagnosticat cu autism și au organizat, cu ocazia zilei de naștere a acestuia, o campanie de strângere de fonduri și o petrecere, chiar în incinta clubului

”Viața liberă” se alătură campaniei umanitare pentru ajutorarea lui Luca, susținând nevoia permanentă a acestuia de a avea acces la terapie pentru a reuși să aibă o copilărie apropiată de cea a celorlalți copii de vârsta lui. 

Un copil special 

Deși are şapte ani, copilul va fi elev din toamnă în clasa 0, în învățământul de masă. Alături de părinți, micuțul Luca merge zilnic la terapie, pentru a se putea integra și supraviețui, într-o lume care pentru el este greu de înțeles și care este plină de prejudecăți când este vorba despre un copil autist. Chiar dacă creșterea și îngrijirea micuțului presupun un efort continuu și o atenție sporită, familia îi este alături și continuă terapia permanent și dincolo de ușile cabinetelor de psihologie. Exercițiile de adaptare pe care le face Luca zilnic sunt foarte costisitoare și obositoare, dar speranța că fiul lor se va putea descurca singur într-o zi este motivarea supremă a familiei care va face tot ce le stă în putință pentru copil.

”Luca este un băiețel special care are nevoie zilnică de terapie pentru a supraviețui în lumea noastră plină de prejudecăți. Organizăm acest eveniment caritabil cu strângere de fonduri, cu ocazia zilei lui de naștere, pentru terapiile zilnice de care are atâta nevoie. În cadrul acestui eveniment caritabil vă așteptăm cu cele mai bune prăjiturele pentru copilași și nu numai. Limonadă la discreție, jocuri interactive, tenis și o petrecere animată de o profesionistă în ale petrecerilor. Bobocica ajută la realizarea picturilor pe față a copiilor, iar Dacic Soap Timișoara va oferi săpunuri naturale pentru cei mici. Vă așteptăm cu mic cu mare să vă distrați alături de noi și să îi oferim o zi de naștere de neuitat lui Luca! Toate donațiile strânse din vânzarea produselor vor fi direcționate în contul lui Luca!”, ne-a declarat Oana Ionescu, antrenoare de tenis și prietenă a familiei, duminica trecută, la momentul organizării petrecerii. Aceasta a asistat permanent la terapiile băiețelului și s-a implicat activ în campania de strângere de fonduri, dorindu-și să aducă alinarea în sufletul părinților și un zâmbet pe chipul lui Luca. 

Cei care doresc să ajute, pot trimite orice sumă de bani în următoarele conturi.

Nume titular: OANA ELENA ROSCA

IBAN: RO39BTRLRONCRT0624399401

Nume titular: ALEXANDRU ROSCA

IBAN: RO77BRDE180SV11044891800

Luca şi părinţii lui vă mulţumesc!

Citit 4714 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Iulie 2023 16:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.