Poliția Locală alături de polițistul care are nevoie de sânge

Poliția Locală alături de polițistul care are nevoie de sânge
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Polițiștii locali au organizat o acțiune de donare de sânge pentru polițistul de penitenciar, Alexandru Moroian, care va suferi o intervenție chirurgicală ce necesită transfuzii de sânge. Astfel, miercuri, 17 mai, aproximativ 30 de polițiști locali și-au suflecat mânecile și s-au alăturat luptei pe care Alexandru o duce, contribuind semnificativ la vindecarea sa. Actul polițiștilor locali poate considera un exemplu demn de urmat în misiunea de a salva vieți printr-un gest atât de simplu, dar de o importanță vitală. ”Înțelegem importanța acestui gest care poate oferi bucurie, speranță și chiar șansa la viață. Cuvintele sunt mici și puține în fața acestor oameni mari! Le mulțumim pentru dăruirea față de cei aflați în suferință, pentru spiritul civic și onoarea cu care poartă uniforma! Pentru sânge nu există fabrici, există doar inimi!”, a transmis purtătorul de cuvânt al Peniteciarului Galați, agent principal de poliție penitenciară Nicu Cosmin Cara.

Citit 2242 ori Ultima modificare Vineri, 19 Mai 2023 11:35

2 comentarii

 • postat de un handicapat
  Duminică, 21 Mai 2023 21:13
  109.166.132.***
  comentariile se modereaza, nu apare ceea ce nu le onvine. asa am aflat si eu la un comentariu lasat de mine. sa fie in bafta lor !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iscodu parpanel
  Duminică, 21 Mai 2023 17:12
  5.14.133.***
  Ce mitocănie... aici nu mai comentează nimeni de rău! Ați muțit? Rămâneți muți până o învia bunica!
  0
  0
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro