CONCERT UMANITAR/ Nu vă temeţi s-o luaţi în braţe pe Denise!

CONCERT UMANITAR/ Nu vă temeţi s-o luaţi în braţe pe Denise!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Poveşti despre copii "speciali" auzim zilnic, dar nu de fiecare dată avem ocazia să îi întâlnim sau să îi putem ajuta. Din păcate, de cele mai multe ori societatea alege să îi izoleze.  Asociaţia „Şi noi suntem copiii voştri” vă invită să cunoaşteţi copiii asociaţiei şi să le ascultaţi povestea. Deviza lor este: "Nu te teme să mă iei în braţe!"

Cea de-a doua poveste impresionantă va fi expusă în Union Jack Studio, luni 29 februarie, începând cu ora 17,30.

Denise este o copilă deosebită, căreia ursitoarele i-au dăruit două steluţe în loc de ochi, ca atunci când este fericită să fie albaştri ca apa mării, iar atunci când este tristă să devină verzi ca frunzele copacilor primăvara. Copila a primit înţelepciune, talentul artelor, frumuseţe şi bunătate. Din nefericire, pe lângă aceste bogăţii, Denise  a fost diagnosticată cu autism.

Boala a oprit magia de până atunci, a şters zâmbete şi, cel mai trist, l-a făcut pe tatăl fetiţei să plece, fără să mai privească în urmă.

Lucia Preda, mama fetiţei, este fostă profesoară şi coregraf, dar în urma diagnosticării fetiţei cu autism, a renunţat la locul de muncă, pentru a-i putea fi alături îi permanenţă. Cele două trăiesc din salariul mamei de însoţitor în valoare de 670 de lei. Lucia Preda nu îşi poate permite să îşi găsească un loc de muncă, deoarece Denise are nevoie de tot sprijinul pe care i-l poate oferi, stând cu ea în permanenţă.

Denise va împlini anul acesta, pe 29 februarie, o zi rară asemenea sufletului său, 12 ani. La ziua ei, va veni şi Tudor Turcu, fost câştigător al X-Factor, pentru a-i ura „La mulţi ani!” şi pentru a susţine un concert. La eveniment vor participa şi cei din trupa Social Act Theatre şi trupa de dans Beija Flor.

Fetiţa vă aşteaptă pe toţi să sărbătoriţi alături de ea acest eveniment şi să îi oferiţi cel mai frumos cadou: să o luaţi în braţe! Intrarea se va face în baza unei donaţii în valoare de 10 lei.

Citit 7922 ori Ultima modificare Duminică, 28 Februarie 2016 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.