Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Companiile Renault România şi Porsche România au anunţat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului că recheamă în service maşini la care au fost identificate probleme tehnice.

Astfel, Porsche România reinvită în service 355 de proprietari de Volkswagen T-Roc, la care spoilerul din spate se poate desprinde, precum şi 80 de proprietari de Seat Arona şi Seat Ibiza, cu seria de caroserie 1KA şi 1KG, care pot avea probleme la sistemul de frânare.

De asemenea, Renault Commercial Roumanie reinvită în service 161 de proprietari de Dacia Lodgy, pentru lipsa etichetei de reglementare care face referire la restricţiile de utilizare a scaunelor de pe rândul al doilea, 323 de proprietari ai modelelor Dacia Logan II, Sandero II, Logan II MCV şi noul Duster, din cauza unui posibil defect al bateriei de 12V, precum şi 30 de proprietari de Dacia Logan I, II, Sandero II şi Dokker, pentru verificarea şi înlocuirea catalizatorului, acolo unde este necesar.

Reparaţiile durează între 30 de minute şi şase ore şi sunt efectuate gratuit.

Citit 1613 ori Ultima modificare Marți, 12 Februarie 2019 13:43

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro