Unde sunt RADARELE în următoarele zile

Unde sunt RADARELE în următoarele zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, 27 aprilie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Gheorghe Asachi, Brăilei şi Calea Galaţi. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Vameş şi Iveşti, pe DN 24 D la Vârlezi, iar pe DN 26, în localităţile Tuluceşti şi Măstăcani. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Cosmeşti, iar pe DJ 251, la Slobozia Conachi şi Matca.

Duminică, 28 aprilie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Tecuci, Movilei şi Nicolae Bălcescu. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Lieşti şi Barcea, pe DN 24D la Bălăbăneşti, iar pe DN 26, în localităţile Tămăoani şi Cavadineşti. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Pechea şi Cudalbi.

Luni, 29 aprilie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Frunzei, George Coşbuc şi Marea Unire. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Şendreni şi Tudor Vladimirescu, iar pe DN 26, în localităţile Tătarca şi Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Priponeşti, iar pe DJ 251, la Schela şi Costache Negri.


Vineri, 26 aprilie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Oţelarilor, Traian şi Drumul de Centură. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Independenţa şi Umbrăreşti, pe DN 24D la Cuca, iar pe DN 26, în localităţile Vânători şi Brăneşti. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Berheci, iar pe DJ 251, la Costache Negri şi Matca.

Citit 4005 ori Ultima modificare Sâmbătă, 27 Aprilie 2019 01:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.