Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Bugetul Administrației Fondului pentru Mediu va fi suplimentat cu 135 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă publicat de AFM, pentru finalizarea procesului de restituire a taxelor auto. Banii fuseseră alocați la rectificarea bugetului de stat operată de Guvern în 17 august, iar acum urmează să ajungă efectiv în conturile instituției, de unde vor fi distribuiți celor care au de primit dobânzi pentru rambursarea cu întârziere a taxelor auto. 
Conform unei informări recente a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) către „Viaţa liberă”, „la nivelul AJFP Galați și SFM Tecuci, până pe 21 august au fost soluționate toate cererile depuse privind taxă poluare, taxă emisii și timbrul de mediu. La nivelul SFO Tg. Bujor au rămas de restituit 6 cereri de timbru de mediu (taxă + dobândă) și un număr de 78 de cazuri cu suma de 52.084 lei reprezentând dobânda la taxa deja restituită, pentru care se așteaptă un nou virament de la Administrația Fondului pentru Mediu”.

Citit 2279 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Septembrie 2019 16:54

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro