Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
3 comentarii

Printr-un anunţ pe site-ul propriu, Primăria municipiului Galaţi informează cetăţenii că, începând din 24 iunie 2020, vor fi dispuse măsurile necesare pentru realizarea semnalizării rutiere verticale şi orizontale, pentru implementarea unor măsuri privind circulaţia.
Este vorba despre înfiinţare sens unic alee carosabilă bloc S4, Micro 14, zona Carrefour Market, înfiinţare sens unic strada Cluj, tronsonul cuprins între strada Nae Leonard şi strada Gheorghe Doja, în dreptul blocurilor C2 şi C2B şi montarea unui indicator "la dreapta" pe strada Furnaliştilor, la intersecţia cu bulevardul Dunărea, în proximitatea blocului A6B, din cartierul Micro 20.
„Pentru desfăşurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto să circule cu atenţie şi să respecte semnalizarea rutieră”, transmite Primăria.

Citit 8057 ori Ultima modificare Luni, 29 Iunie 2020 12:22

3 comentarii

 • postat de Gaga Miercuri, 24 Iunie 2020 06:50 82.145.223.*** Link la comentariu
  0
  1

  Locatarii din zona micro 20 Bdul Dunărea ar vrea că să se interzică traficul greu pe acest ,,bulevard,, prin amplasarea a doua indicatoare de interzis vehiculelor cu greutatea mai mare de 3,5 tone.ruta normala este pe breteaua de la pod peste Siret la primul sens giratoriu de la intrarea în oraș service nalba.

  Raportează
 • postat de Lazar Adrian Marți, 23 Iunie 2020 19:27 93.122.250.*** Link la comentariu
  1
  3

  Bună ziua Intrebare: Chiar autoritățile locale nu au cunoștință de situația în care se afla Cinematograful Dacia? Poate ca nu Atunci îmi asum responsabilitatea de a-i informa
  Incinta cinematografului este un adevărat FOCAR de infecție pentru locatarii blocului D11 Mirosul pe care suntem obligați sa îl suportam este de nedescris Am un filmuleț realizat cu incinta cinematografului Nu mai știu unde sa îl trimit ( în numele locatarilor) Nici un post de televiziune căruia i l-am trimis nici măcar nu s-a sinchisit măcar sa răspundă la mesaj În final fiind an electoral va rog sa ne îndrumați pe cine sa votam la locale în speranța că se va rezolva acest demers Țin sa menționez ca acest mesaj aparține LOCATARILOR de la Asociația de proprietari nr 560

  Raportează
 • postat de cetatean Marți, 23 Iunie 2020 07:53 78.96.59.*** Link la comentariu
  0
  14

  La blocurile C2 si C2b s-a inceput repararea trotuarelor si carosabilului iar treaba a fost terminata numai pe jumatare. Trotuarele au fost finisate dar carosabilul a ramas aiurea rau. Cel putin de-a lungul bordurilor au ramas gaurile de la inlocuirea acestora si batranii de la blocurile respectiva risca zilnic sa-si rupa picioarele la traversarea strazii. Si lucrurile au stagnat de vreo luna de zile. Pana cand ? Care e logica ? A facut vreo cineva de la primarie receptia lucrarilor pe teren ? Alo, primaria ! Iar incepem o treaba acum si o terminam peste 10 ani (in cel mai fericit caz ) ? Chestia cu sensurile unice e bataie de joc daca ne gandim la traficul extrem de redus din zona.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro