Moarte cumplită într-o benzinărie din Galaţi. Un şofer a fost strivit de autocar

Moarte cumplită într-o benzinărie din Galaţi. Un şofer a fost strivit de autocar
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un eveniment deosebit de grav, soldat cu moartea unui tânăr şofer, a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, la intrarea în oraş. Un autocar înmatriculat în Cehia, plin cu cetăţeni moldoveni, abia intrase în ţară pe la PTF Galaţi-Rutier, la câteva minute după miezul nopţii. Deoarece în vehicul era foarte cald, instalaţia de climatizare defectându-se pe drum, şoferul, un ieşean de 31 de ani, a aşteptat să intre în oraş pentru a verifica starea instalaţiei şi pentru a încerca să o repare. Manevrele i-au fost fatale.

"Şoferul a încercat să repare instalaţia de aer de sub autocar, dar în timp ce efectua această activitate a umblat la un robinet care prezenta o defecțiune. Când a dat drumul la aerul din perna suspensiei pneumatice, a fost prins sub autocar, decedând", ne-a precizat Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Poliţiştii Secţiei 5 au ajuns la faţa locului, constatând cele întâmplate.

Trupul neînsufleţit al şoferului strivit de autocar a fost preluat de cei de la Medicină Legală, necropsia urmând să stabilească cauzele decesului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citit 13255 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iulie 2020 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.