Tarifele pentru parcarea multietajată din Mazepa I, la votul aleşilor locali (FOTO)
Foto: Anca Melinte

Tarifele pentru parcarea multietajată din Mazepa I, la votul aleşilor locali (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Tariful de pornire al abonamentului pentru utilizarea temporară a unui loc în parcarea multietajată din Mazepa I va fi aprobat astăzi, în şedinţa Consiliului Local.

Aşa cum aţi putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, în proiectul supus dezbaterii publice, tariful de pornire al abonamentului BASIC pentru utilizarea temporară a unui loc de parcare simplu, fără boxă de depozitare, era de 150 lei/lună, respectiv 1.800 lei/an. În proiectul ajuns pe masa aleşilor locali, tariful abonamentului BASIC este de 70 lei/lună, respectiv 840 lei/an și ar urma să fie indexat anual, pe baza indicelui de inflație. Pentru spațiile de depozitare aferente locurilor de parcare tarifele sunt: pentru persoane fizice - 3,62 lei /mp/lună, iar pentru pentru persoane juridice - 5,58 lei/mp/lună.

Locurile destinate persoanelor cu dizabilități și locurile de parcare prevăzute cu stație de alimentare pentru autoturismele plug-in hybrid și electrice vor fi atribuite direct în ordinea depunerii solicitărilor. Pentru celelalte locuri şi spaţii de depozitare, în funcţie de solicitări, se va face licitație publică cu strigare.

Conform panoului de şantier, data de finalizare a parcării multietajate din Mazepa I este 28 septembrie 2020.

Citit 5635 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Iulie 2020 00:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.