Unde sunt amplasate radarele

Unde sunt amplasate radarele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, 12 septembrie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Nicolae Bălcescu, Frunzei și Calea Galați. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Ivești și Umbrărești, iar pe DN 26, în localităţile Tătarca și Cavadinești. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Munteni, iar pe DJ 251, la Smârdan şi Costache Negri. Pe DN 24D, un radar va fi prezent la Vârlezi.

Duminică, 13 septembrie, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Movilei, Domnească şi Portului. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Piscu și Hanu Conachi, pe DN 26, la Tămăoani și Oancea, pe DN 24D, la Cuca şi pe DJ 251, la Pechea şi Cudalbi. În nord, pe  DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Cosmești, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Citit 770 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Septembrie 2020 01:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro