Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Cinci persoane au fost rănite în urma unor evenimente rutiere produse duminică, pe raza judeţului Galaţi, ambele din vina unor şoferi care au ignorat obligaţia de a opri şi de a se asigura. Un prim eveniment a avut loc în oraş, în intersecţia străzilor Poşta Veche şi Anul Revoluţiei 1848, între un autoturism şi un taxi cu pasageri. Potrivit primelor concluzii, cea care a provocat impactul a fost şoferiţa autoturismului, care, venind pe strada Poşta Veche dinspre strada Bucovinei, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului "STOP" şi a intrat în coliziune cu un taxi care circula dinspre strada Basarabiei către strada Rizer. În urma impactului, maşina care provocat impactul s-a oprit în zidul unei case, iar taximetristul şi cei doi pasageri pe care îi transporta, au fost răniţi. Un alt accident cauzat de neatenţie a avut loc la un nivel de trecere de cale ferată, pe raza comunei Bălăbăneşti. O şoferiţă de 20 de ani nu s-a asigurat la trecerea căii ferate care intersectează DC 69 Lungeşti-Docani şi a tăiat calea trenului Regio Tg. Bujor – Bârlad. În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei autoturismului şi a pasagerei, prima fiind luatăă cu elicopterul SMURD şi adusă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.
Citit 1229 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2020 18:02

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro