Trafic afectat de lucrări pe strada Domnească

Trafic afectat de lucrări pe strada Domnească

Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
3 comentarii

Începând de joi, 17 septembrie, traficul de pe strada Domnească va fi afectat de lucrări. Printr-un comunicat de presă transmis redacţiei ziarului „Viaţa liberă”, Primăria municipiului Galați informează că, în perioada 17 septembrie  - 2 octombrie, pe strada Domnească, pe tronsonul cuprins între străzile Iacob Lahovary și Nicolae Gamulea, se vor efectua lucrări de frezare și asfaltare. Conform sursei citate, intervenţiile se vor executa etapizat, pe câte o bandă de mers.

Administraţia locală nu precizează nimic cu privire la eventuale restricţii de circulaţie.  Primăria le mulțumeşte, însă, pentru înțelegere participanților la trafic.

Citit 2173 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Septembrie 2020 01:07

3 comentarii

 • postat de Tudor V Joi, 17 Septembrie 2020 10:40 89.136.0.*** Link la comentariu
  0
  6

  Hei rup sa vada lumea ca se face ceva! Pai ce distanta asa mare este intre Gamulea si Lahovary?! Acolo se rezolva frezare si asfaltare pe toate benzile in doua nopti consecutive! Da dar cu conditia ca lucrarile sa fie repartizate unei firme specializate, serioase, care sa aiba oameni/angajati, utilajele necesare (echipamente tehnice de ultima ora, care frezeaza, prelucreaza materialul si-l amesteca cu bitum si ce mai trebuie pentru o lucrare europeana rezistenta 3-4 mandate, imediat asfaltul fiind turnat si presat acolo unde a fost frezat)! Asta daca nu se mai fac prospectiuni arheologice, sau sondaje electorale! Daca nu cumva lucrarile sunt facute manual/”hand made” de ”lopatarii” Ecosal, ori utilajele performante sunt angajate in alte lucrari din tara sau peste hotare. Acesta este respectul gospodarilor orasului pentru cetatenii care vor merge la vot peste 6 zile, fiind util de retinut, pentru a nu-i ”nimeri” cu stampila! (Mea culpa, pentru votul anterior!)

  Raportează
 • postat de ursus Joi, 17 Septembrie 2020 09:32 193.231.148.*** Link la comentariu
  3
  16

  Aha! Acum am inteles, in sfarsit, ce e cu cauciucul ala langa o tepusa, care sta de cel putin trei saptamani in mijlocul intersectiei de la Modern/Winmarkt - probabil s-au pregatit temeinic lucrarile!

  Raportează
 • postat de cititor zilnic Joi, 17 Septembrie 2020 08:51 89.121.200.*** Link la comentariu
  4
  15

  Ce intelegere? Toata vara cat a fost vacanta nu s-a putut face? Ingrasam porcul in ajun cumva?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.