Unde sunt radarele în weekend

Unde sunt radarele în weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, 31 octombrie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Traian, Oțelarilor și Drumul Viilor. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Hanu Conachi și Drăgănești, iar pe DN 26, în localităţile Ijdileni și Oancea. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Priponești, iar pe DJ 251, la Slobozia Conachi și Cudalbi. Pe DN 24D, un radar va fi prezent la Cuca.
Duminică, 1 noiembrie, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Brăilei (zona Tirighina), Nicolae Bălcescu și Movilei. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Tudor Vladimirescu și Vameș, pe DN 26, la Vânători și Măstăcani, pe DN 24D, la Vârlezi şi pe DJ 251, la Pechea şi Cudalbi. În nord, pe DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Munteni, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Citit 1246 ori Ultima modificare Vineri, 30 Octombrie 2020 17:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro