Răniţi din cauza neatenţiei şi băuturii
Foto: GSDG

Răniţi din cauza neatenţiei şi băuturii
Accidentul de pe DN 26
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Două persoane au fost rănite în urma unor accidente rutiere petrecute pe fondul neatenţiei, determinate, într-unul din cazuri, şi de consumul de alcool.

O coliziune frontală între două autoturisme a avut loc la Pechea, pe DJ 251, în urma impactului un bărbat de 45 de ani, pasager într-unul dintre autovehicule, fiind rănit. Niciunul dintre şoferii implicaţi nu consumase alcool, ceea ce le rămâne de stabilit poliţiştilor fiind circumstanţele în care cele două maşini au ajuns să se ciocnească frontal, şi, pe cale de consecinţă, care dintre conducătorii auto nu a respectat regulile de circulaţie.

Un al doilea eveniment a fost înregistrat pe DN 26, între Vânători şi Galaţi. Două maşini, care circulau în aceeaşi direcţie, au intrat în coliziune faţă-spate, şoferul maşinii din faţă fiind rănit. La faţa locului, poliţiştii au stabilit că şoferul maşinii din spate, care nu păstrase distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă, se afla sub influenţa alcoolului. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,70 la mie şi a fost dus la spital pentru probe biologice. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului.

Citit 1590 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Ianuarie 2021 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.