Amendate pentru parcări neregulamentare

Amendate pentru parcări neregulamentare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Două femei, în vârstă de 47, respectiv, 33 de ani, au fost sancționate din cauza parcărilor neregulamentare. Femeia de 47 de ani a parcat voluntar autoturismul pe pista de biciclete situată pe trotuarul recent modernizat de pe strada Brăilei. În cazul femeii de 33 de ani, polițiștii au depistat-o parcând autoturismul pe trotuarul aferent străzii Alexandru Cernat, îngreunând astfel traficul pietonal.

În consecință, polițiștii locali le-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 700 de lei.

Citit 862 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 22:43

1 comentariu

 • postat de Nu mai vrem masini pe trotuare si pe spatiile verzi!
  Luni, 01 Martie 2021 17:30
  109.70.100.***
  Solicitam autoritatilor sa puna capat dezastrului provocat de proprietarii de autoturisme care au devastat toate trotuarele si spatiile verzi prin parcarea masinilor in aceste locuri.
  A devenit (EFECTIV!!!) imposibila circulatia pietonilor prin toate cartierele, din cauza autoturismelor parcate pe trotuarele si aleile de acces in scarile de bloc, obligand cetatenii sa circule pe partea carosabila sau prin spatiile verzi sau prin namolul creat de rotile masinilor care intra si ies din spatiile verzi, carand de acolo tot pamantul.
  Exista cazuri in care unii parcheaza masinile pe spatiile inguste de trecere printre doua cladiri, blocuri, spatii ingradite cu gard, obligandu-te in felul asta sa ocolesti un bloc sau un parc sau o cladire intreaga ca sa poti sa treci in partea cealalta a zonei respective!
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.