Autoturism radiat din circulaţie, descoperit de poliţişti

Autoturism radiat din circulaţie, descoperit de poliţişti
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O femeie, în vârstă de 54 de ani, a fost depistată în timp ce conducea un autoturism care figura ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile din Germania. Pe timpul executării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au oprit în trafic pentru control, pe DN 26, pe raza localității de frontieră Frumușița, un autoturism marca BMW cu plăcuțe cu număr de înmatriculare specific Germaniei.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie, de către autorităţile din Germania, din luna ianuarie 2020. Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat recent autoturismul și că nu avea cunoştinţă despre faptul că acesta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Citit 891 ori Ultima modificare Joi, 22 Aprilie 2021 19:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.