Un șofer beat a pierdut controlul unui tir cu tablă. A lovit un autobuz și un alt camion
Foto: IPJ Galați

Un șofer beat a pierdut controlul unui tir cu tablă. A lovit un autobuz și un alt camion
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un accident rutier care a antrenat două autoutilitare de mare tonaj și un autobuz a avut loc luni dimineață, pe strada Brăilei, în zona Tirighina. Cel care a provocat impactul, soldat din fericire, doar cu pagube materiale, a fost conducătorul unuia dintre vehiculele de transport marfă, care avea pe platformă un rulou de tablă. Într-o curbă, conducătorul auto ar fi pierdut controlul direcției de mers, vehiculul derapând și rupând parapetul de protecție. Autoutilitara a căzut de pe șosea, iar ruloul a sărit de pe platformă.

”Ruloul de tablă a sărit din semiremorcă și a lovit un autobuz și o altă autoutilitară, care circulau din sens opus. Nu a fost rănită nicio persoană, dar conducătorul primei autoutilitare fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

La fața locului, au fost mobilizate mai multe echipaje de la pompieri și SMURD, dar nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, nicio persoană nefiind rănită. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului pe numele conducătorului autoutilitarei. 

Citit 3886 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 13:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.