Amendați din cauza staționarilor

Amendați din cauza staționarilor

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doi bărbați, în vârstă de 37, respectiv, 26 de ani, au fost depistați în timp ce staționau neregulamentar. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a condus autoturismul și a staționat voluntar pe trotuarul aferent străzii Lemnari, împiedicând astfel buna desfășurare a traficului pietonal. Cel de-al doilea bărbat a fost depistat, de polițiștii din cadrul Secției Nr. 2 Poliție Locală, că a oprit voluntar cu autoturismul în stația autobuz "Bingo", de pe strada Gheorghe Asachi, îngreunând astfel circulația mijloacelor de transport în comun. Celor doi le-au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 700 de lei, respectiv, 290 de lei și două puncte de penalizare.

Citit 3422 ori Ultima modificare Duminică, 11 Aprilie 2021 21:10

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro