O șoferiță s-a răsturnat cu mașina

O șoferiță s-a răsturnat cu mașina
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O tânără, în vârstă de 19 ani, s-a răsturnat cu mașina după ce a acroșat o bordură. Accidentul a avut loc în această dimineață, în comuna Smârdan din județul Galați, fiind înregistrat un apel la 112 în jurul orei 7,25. Odată ajunși, polițiștii Biroului Rutier Galați au găsit autoturismul răsturnat pe partea carosabilă. În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânâra șoferiță, din Negrea, a acroșat o bordură de protecție a trotuarului pietonal, în dreptul podului peste râul Mălina, urmând să se răstoarne pe partea carosabilă, în timp ce venea din comuna Schela spre Galați.

Potrivit datelor furnizate de agent șef Ciprian Stoica, purtător de cuvânt I.P.J Galați, „în urma acestui eveniment, tânăra, care se afla singură în autoturism, a fost rănită ușor. A fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Rezultatul testului alcoolscopic a fost negativ. Traficul rutier nu a fost oprit”.

În consecință, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Citit 3893 ori Ultima modificare Luni, 12 Aprilie 2021 13:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.