Restricţii de trafic şi devieri de trasee în Piaţa Energiei

Restricţii de trafic şi devieri de trasee în Piaţa Energiei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Primăria atrage atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform legislației în vigoare.

*

Până pe 12 iunie 2021, se impun unele restricții de trafic, necesare pentru realizarea unor lucrări la calea de rulare a tramvaiului în Piața Energiei, în cadrul proiectului "Modernizare linii tramvai și carosabil - străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918", a anunţat Primăria municipiului Galaţi.

Astfel, pe strada Basarabiei, pe tronsonul cuprins între strada Anghel Saligny și Piața Energiei, pe direcția de mers către Piața Energiei, accesul autovehiculelor va fi interzis, cu excepția riveranilor.

Bulevardul 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între strada Tecuci și Piața Energiei, va fi închis circulației autovehiculelor.

Vor exista și devieri de trasee ale mijloacelor de transport în comun. Astfel, stația "Piața Energiei" va fi suspendată și va fi reactivată stația de la "Magazinul italian", situată la intersecția străzilor Basarabirei și Anghel Saligny. Toate traseele care circulă pe strada 1 Decembrie 1918, pe sensul spre Piața Energiei, vor fi deviate pe strada Tecuci - strada A. Saligny. Traseele deviate sunt: 11, 39, 22, 18, 17, 28 și 36. Autobuzele care asigură Traseul 7 nu vor mai ajunge în Piaţa Energiei, ci vor circula pe strada Anghel Saligny, atât pe tur, cât și pe retur.

Citit 3400 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.