Trafic rutier deviat pe jumătate de stradă

Trafic rutier deviat pe jumătate de stradă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Primăria Galaţi anunţă că, în perioada 29 iulie – 31 august 2021, traficul rutier pe strada Henri Coandă, tronsonul cuprins între arterele Grigore Ventura și Traian Vuia, va fi deviat pe jumătate de stradă, circulația autovehiculelor urmând să se desfășoare pe câte o bandă de sens, în ambele direcții. Într-o primă etapă, se va închide circulația pe partea dreaptă a străzii Henri Coandă, pe direcția de mers către bulevardul George Coșbuc. În etapa a doua, se va închide circulația pe partea stângă a străzii Henri Coandă, pe direcția de mers către bulevardul George Coșbuc.

„Pe durata executării lucrărilor, semaforul din intersecția străzilor Henri Coandă cu Grigore Ventura va fi menținut în funcțiune. Traseele mijloacelor de transport în comun nu vor suferi modificări”, precizează Primăria. Restricțiile de circulație sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor în cadrul proiectului „Modernizare linii de tramvai și carosabil – arterele Traian Vuia, Henri Coandă și George Coșbuc".

„Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Atragem atenția că este interzisă mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general. Mulțumim pentru înțelegere locuitorilor din zonă și tuturor participanților la trafic!”, transmite administraţia locală.

Citit 2309 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Iulie 2021 10:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.