S-a interpus între două mașini, ca să oprească un accident

S-a interpus între două mașini, ca să oprească un accident
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O tânără în vârstă de 24 de ani a dat dovadă de un curaj nebunesc în momentul în care a văzut că mașina în care se afla era pe punctul de a fi lovită de o alta.

Accidentul, mai puțin obișnuit, s-a petrecut pe o stradă din comuna Munteni din cauză că șoferul unui autoturism a tras pe dreapta și a coborât de la volan fără a acționa frâna de mână. Mașina s-a pus singură în mișcare, îndreptându-se către o autoutilitară parcată la mică distanță. Tânăra de 24 de ani, pasageră pe locul din dreapta al vehiculului ce urma să fie tamponat, a sărit din mașină și s-a interpus între cele două vehicule, încercând să oprească mașina neasigurată. A reușit să evite coliziunea, dar s-a ales cu câteva leziuni de care șoferul mașinii pe care o oprise nu prea a vrut să țină cont, motiv pentru care a plecat. A fost găsit câteva ore mai târziu de polițiști, pentru că femeia s-a dus la spital, la Tecuci, și a povestit cele întâmplate.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 32 de ani, este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citit 4566 ori Ultima modificare Vineri, 08 Octombrie 2021 10:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.