Circulație închisă timp de șase ore pentru amenajarea unui sens giratoriu

Circulație închisă timp de șase ore pentru amenajarea unui sens giratoriu
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Primăria municipiului Galați anunță că marți, 12 octombrie 2021, timp de aproximativ șase ore, începând cu ora 9,00, se va închide circulația rutieră pe tronsonul cuprins între strada Stadionului și strada Cloșca. Măsura este necesară pentru realizarea lucrărilor de amenajare a sensului giratoriu de pe bulevardul Dunărea, la intersecția cu drumul de acces la Plaja ”Dunărea”.

„Ruta ocolitoare propusă pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pentru a ajunge la Punct trecere Bac, este următoarea: bulevardul Oțelarilor – strada Stadionului – strada Brăilei – strada Cloșca – Punct trecere Bac (tur – retur). Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, îi rugăm pe conducătorii auto și pe pietoni să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor.

Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.

Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare”, transmite Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați.

Citit 4854 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Octombrie 2021 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.