Vârstnicii se aruncă în fața mașinilor

Vârstnicii se aruncă în fața mașinilor
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Doi pensionari din Galați, ambii trecuți de 70 de ani, au fost răniți în aceeași zi, după ce au traversat neregulamentar. Astfel, o femeie în vârstă de 79 de ani a ales pentru a traversa un loc nemarcat pe bulevardul Milcov. Nu a fost observată la timp de șoferul unei mașini, care nu a avut vreme să evite impactul. Pensionara s-a ales cu multiple leziuni și a fost transportată la spital, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale. Într-o situație similară a ajuns și un bărbat în vârstă de 71 de ani, care a traversat neregulamentar DJ 252, pe raza comunei Cosmești. Pensionarul nici măcar nu s-a asigurat și a ajuns în calea unei mașini conduse de o femeie de 46 de ani. Omul a fost rănit și va avea nevoie de timp să se recupereze. Niciunul dintre conducătorii auto implicați nu consumase alcool și amândoi aveau actele în regulă. Polițiștii au deschis dosare penale pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 6134 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Octombrie 2021 19:08

2 comentarii

 • postat de Alexandra
  Miercuri, 27 Octombrie 2021 16:45
  143.177.45.***
  Nu sunt jurnalist/ziarist de profesie, dar titlul acestui articol e fatalist si induce cititorul sa creada ca va urma o pledoarie despre cum varstnicii, in mod deliberat, se arunca in fata masinilor. Cand l-am deschis, ma asteptam la un studiu sau cazuri concrete despre acest aspect. Inteleg ca un titlu fatalist aduce mai multe click-uri pe website in goana dupa atentie, dar sa avem grija la cum un titlu influenteaza populatia.
  0
  3
  Raportează
 • postat de x
  Sâmbătă, 23 Octombrie 2021 12:16
  5.189.203.***
  Încă nu înțeleg de ce, de fiecare dată când șoferul NU E vinovat (să zicem că asta se dovedește “la sfârșit”), “rutiera” pornește de la ipoteza că șoferul E vinovat, în pofida unor elemente clare de la început că nu șoferul ar fi vinovat. Cine îi dă înapoi șoferului zilele când n-a șofat? Cum pot fi compensate Presiunea milițenilor și, eventual, a procurorului pe șofer? Zile pierdute la Judecătorie, bani cheltuiți aiurea, drumuri inutile, timp irosit degeaba, umilințe și nervi PE un nevinovat, ...
  0
  56
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.