Benzi rezonatoare pe strada Stadionului

Benzi rezonatoare pe strada Stadionului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Şoferii obişnuiţi să ruleze cu viteză pe strada Stadionului sunt nevoiţi să reducă viteza în zona Sălii Sporturilor. Nu neapărat din prudenţă, ci din cauza benzilor rezonatoare amplasate în două locuri, în direcţia de mers către strada Brăilei. Marcajele rezonatoare, în interacţiune cu anvelopele maşinii, fac ca întregul autoturism să vibreze puternic. Potrivit Biroului de presă al Primăriei, benzile rezonatoare de pe strada Stadionului atenţionează şoferii privind o zonă cu potenţial risc de accidente, având în vedere că există un scuar pentru staţia de tramvai, dar şi treceri de pietoni pentru accesul la refugiul de tramvai, respectiv, pentru traversarea arterei. Pietonii şi-ar dori ca, în lipsa unor semafoare, asemenea marcaje să fie amplasate în mai multe zone de trafic rutier intens şi cu viteză.
Foto: Anca Melinte

Citit 1660 ori Ultima modificare Luni, 06 Decembrie 2021 00:33

2 comentarii

 • postat de Jack
  Vineri, 03 Decembrie 2021 09:53
  5.13.207.***
  Foarte bine la cate mai multe asemenea benzi , sant multi jmecheri si vitezomani la volan care in principiu viata celuilalt participant in trafic pentru ei este egala cu ,, 0,, sau fara valoare , ei merg linistiti si corecti atat timp cat dau de politie , in rest nu iarta nimic in trafic.
  1
  6
  Raportează
 • postat de Marian
  Vineri, 03 Decembrie 2021 08:52
  80.24.237.***
  Asta ca sa nu amintim si de randul care se face pentru a intra la McDonalds, ocupand prima banda si care in majoritatea cazurilor se confunda cu randul pentru semafor.
  Oare nu se poate face o intrare prin alt loc? De exemplu prin parcarea de la Sala Sporturilor?
  Primaria nu vede acest lucru? Sau suntem buni doar oentru taxe?
  0
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.