Grav accident rutier la Tirighina. Cinci mașini implicate, un șofer mort și trei răniți

Grav accident rutier la Tirighina. Cinci mașini implicate, un șofer mort și trei răniți
Sursa foto, Facebook/GSDG
Evaluaţi acest articol
(34 voturi)

UPDATE ora 12,58: Un bărbat a murit, o femeie a fost grav rănită și alte două persoane au suferit leziuni în urma unui teribil accident care  a avut loc luni dimineață, în zona benzilor transportoare de la Tirighina. Cel care și-a pierdut viața este chiar șoferul care a pierdut controlul direcției pe sensul de intrare în oraș, mașina acestuia acroșând alte patru autoturisme. Traficul pe DN 25 a fost întrerupt mai bine de două ore.


Impactul care a antrenat cinci autoturisme a avut loc la o oră de trafic intens pe DN 25. Era puțin după ora 8,00, când mașina condusă de un bărbat de 44 de ani, din Independența, care se îndrepta spre Galați, a părăsit sensul de mers, într-o curbă la stânga și a intrat pe contrasens, în calea unei coloane de mașini care se deplasau spre Movileni. După ce a lovit o primă mașină, condusă de un bărbat de 47 de ani, autoturismul s-a ciocnit frontal cu o alta, la volanul căreia se afla o femeie de 33 de ani. În urma impactului, autoturismele implicate au fost proiectate în alte două autoturisme ce erau conduse de un bărbat în vârstă de 41 și de o femeie cu vârsta de 38 ani. Coliziunea deosebit de violentă s-a soldat cu rănirea a patru persoane, respectiv a șoferului de 44 de ani, a unei femei, pasageră în mașina acestuia, și a altor două persoane. Pentru conducătorul auto nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind găsit în stop-cardio-respirator de echipajele de intervenție, sosite în număr mare. Pompierii au fost nevoiți să intervină cu echipajul de descarcerare, dar și cu o autospeciala de stingere a incendiilor.

"Acționează patru autospeciale ISU, două echipaje SMURD tip C si tip B, trei ambulanțe SAJ, Descarcerarea și mașina de stingere" a anunțat  ISU Galați, la scurt timp după producerea evenimentului. În ciuda menevrelor de resuscitare, șoferul din Independența a fost declarat decedat, femeia aflată în mașina lui, rănită extrem de grav, a fost transportată în stare critică la Spitalul de Urgență, la fel ca și celelalte două persoane rănite. 

”Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii din cadrul Biroului Poliției Rutiere Galați, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii acestui nefericit eveniment rutier”, au transmis sg. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

În urma acestui accident, traficul rutier pe DN 25 a fost blocat, pe ambele direcții de mers, circa două ore și jumătate.


Accidentul rutier care a implicat cinci vehicule a avut loc în urmă cu puțin timp. Din impactul violent au rezultat cinci victime, cel puțin două fiind în stare gravă, una în stop cardio respirator.

"Acționează patru autospeciale ISU, două echipaje SMURD tip C si tip B, trei ambulanțe SAJ, Descarcerarea și mașina de stingere" a anunțat ISU Galați.

Circulația pe DN 25 este blocată pe ambele sensuri.

Vom reveni.

Citit 20154 ori Ultima modificare Marți, 07 Decembrie 2021 03:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.