Două adolescente au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un bolid

Două adolescente au fost spulberate pe trecerea de pietoni de un bolid
Foto: Captură video cameră de supraveghere
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Două fete au scăpat ca prin minune, cu doar câteva răni, după ce au fost spulberate pe o trecere de pietoni din municipiul Tecuci. Adolescentele, de 15 și, respectiv, 16 ani, traversau regulamentar strada 1 Decembrie 1918, cea mai importantă arteră care străbate municipiul, și mai aveau doar un pas până la bordură, când un bolid de lux, care venea cu viteză pe banda unu, le-a lovit în plin. Una dintre ele a fost aruncată câțiva metri pe carosabil în urma impactului, fata având totuși noroc pentru că în acel moment nu mai trecea nicio altă mașină care ar fi putut-o lovi.

Ambele victime au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Șoferul nu era băut, susțin polițiștii care l-au testat și care au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2207 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Mai 2022 19:22

2 comentarii

 • postat de mama
  Joi, 05 Mai 2022 08:54
  95.77.107.***
  Asta pentru ca nici boulidu de lux nu are creier, nici cel protejat de volan! Este din ce in ce mai clar ca cei care aleg banda 1 pentru vitea si depasiri, nu trebuie sa mai detina permise de conducere (argument - prevederile legale conexe circulatiei auto).
  Creierul pitic al acestora nu poate rumega motivul pentru care colegul din banda 2 opreste la o trecere de pietoni, macar pentru a reduce si ei viteza pana la limita evitarii oricarui pericol.
  Da, dar pericolul nu este pentru ei, ca ei au bmwmertane si se simt protejati de fer, pna cand ferul unui tir le va stopa avanturile si fumurile!
  Poate nu era rau daca in lege se specifica punctual ca cel care produce un accident de circulatie din culpa lui, sa nu poata beneficia de un transplant cu organe provenite de la victimele altor incidente de acest gen.
  0
  2
  Raportează
 • postat de Alexutz
  Miercuri, 04 Mai 2022 13:08
  5.2.205.***
  Doar uitati-va unde s-a oprit masina.......
  0
  18
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.