I-a încredințat autoturismul prietenului care nu avea permis

I-a încredințat autoturismul prietenului care nu avea permis
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Doi bărbați, în vârstă de 25, respectiv, 29 de ani, au fost depistați în timp ce săvârșeau infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Șoferul, în vârstă de 29 de ani, a fost oprit de un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, pe raza localităţii Măstăcani. În autoturism, pe locul pasagerului se afla proprietarul acestuia, un bărbat în vârstă de 25 de ani. La controlul efectuat de polițiștii de frontieră, conducătorul auto nu a putut prezenta un permis de conducere valabil. În urma verificărilor suplimentare în bazele de date, s-a constatat că acesta  are dreptul de a conduce autovehicule anulat.

Proprietarul autoturismului a declarat că i-a încredințat maşina prietenului său, deși știa că acesta nu are dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis a fost retras sau anulat şi, respectiv, încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Citit 1211 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 09:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.