Pieton lovit și abandonat, la marginea Galațiului

Pieton lovit și abandonat, la marginea Galațiului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un șofer din Galați a fost căutat de poliție și mai apoi pus sub acuzare pentru producerea unui accident de circulație, după ce ar fi lovit un bărbat, pe o stradă de la periferia orașului. Victimă a autoutilitarei conduse de șofer a fost un bărbat de 42 de ani, care se deplasa pe carosabilul străzii Incubatorului. Pietonul a fost acroșat de vehicul, fapt care i-a provocat leziuni, însă, după impact, conducătorul auto și-a văzut mai departe de drum. Poliția, anunțată de ceilalți participanți la trafic, a constatat că victima avea nevoie de îngrijiri medicale, dar și că trebuia să facă verificări suplimentare pentru a da de urma șoferului fugar.

”Pietonul a suferit mai multe leziuni și a fost transportat la spital pentru investigații medicale de specialitate. În urma activităților investigative efectuate de către polițiști, a fost identificat conducătorul auto care a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințare, fiind vorba de un bărbat, cu vârsta de 52 de ani, din municipiul Galați”, a explicat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Conducătorul auto este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, polițiștii urmând a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs evenimentul.

Citit 2229 ori Ultima modificare Marți, 14 Februarie 2023 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.