Schimb de volan cu un șofer fără permis

Schimb de volan cu un șofer fără permis
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Este soluția la care a recurs un basarabean de 22 de ani, venit în vizită la Galați și care, chipurile, nu a mai putut conduce mașina din cauza stării avansate de oboseală. Așa se face că autoturismul cu care venise, un BMW înmatriculat în Bulgaria, a fost dat pe mâna unui amic, tot basarabean, de 26 de ani, care îl însoțea. Cei doi au pierdut însă din vedere un amănunt foarte important, scos la iveală de un echipaj de polițiști de frontieră, care i-a oprit pentru un control pe raza localității Vlădești.

"La controlul de frontieră, întrucât conducătorul autoturismului nu a putut prezenta un permis de conducere, s-au efectuat verificări specifice prin intermediul colegilor din Republica Moldova și s-a constatat că bărbatul nu deține un astfel de drept. Cu privire la cele constatate, proprietarul a declarat că se simțea obosit şi l-a rugat pe prietenul său să conducă, fără să ştie că acesta nu are permis de conducere", a transmis cms. Sorin Ene, purtătorul de cuvânt al STPF Galați.

Scuza nu i-a absolvit pe niciunul dintre moldoveni de probleme cu legea. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și, respectiv, încredințarea mașinii unei persoane care nu are dreptul de a conduce.

Citit 1839 ori Ultima modificare Joi, 26 Octombrie 2023 11:30

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Joi, 26 Octombrie 2023 08:58
    5.13.175.***
    2 baeti cu un cazan. Sunt o gramada de troace vai de ele cu numere moldovenesti pe strada, curge rugina din ele, sunt incarcate la refuz cu marfa si conduse aiurea, un real pericol.
    1
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.