Șoferi ”păcăliți” cu dosare penale

Șoferi ”păcăliți” cu dosare penale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Doi conducători auto din județul Galați au început cu stângul ”Ziua Păcălelilor” după ce au fost trași pe dreapta în trafic

Unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, a nimerit în calea unui echipaj de poliție de la Secția 4 puțin după orele 2,00, pe strada Feroviarilor. Starea vădit alterată a șoferului i-a determinat pe polițiști să îl testeze și pentru consumul de alcool, dar și pentru droguri.

Doar la prima verificare gălățeanul a ieșit pozitiv, ca având o alcoolemie în aerul expirat de 1,12 la mie. A fost dus la spital pentru probe biologice, pe numele lui fiind întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Același parcurs l-a avut și un bărbat de 51 de ani, tras pe dreapta la Tecuci.

Pentru că verificarea a dat un rezultat din care reieșea că băuse zdravăn înainte de a se urca la volan, a fost supus testelor de sânge. Ambii șoferi au rămas fără permise și riscă pedeapsa închisorii cuprinsă între 1 și 5 ani.

Citit 2435 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2024 01:41

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro