SF Tex a deschis noul showroom Ford pe strada Traian

SF Tex a deschis noul showroom Ford pe strada Traian
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul Fiesta. Noul Focus. Noul C-Max. Mondeo Facelift 2011. Patru nume diferite, o singură marcă: Ford. Şi o singură adresă unde le poţi găsi pe toate: strada Traian nr.239, acolo unde SF Tex, unul dintre cei mai cunoscuţi dealeri auto din Galaţi, a deschis noul showroom Ford.

Cu o experienţă de peste zece ani în domeniul vânzărilor şi al service-ului auto, SF Tex continuă să-şi pună experienţa şi seriozitatea la dispoziţia gălăţenilor. Iar noul showroom Ford nu face niciun fel de rabat de la calitate. Este locul de unde gălăţenii îşi pot cumpăra orice model Ford, sau de unde pot afla absolut tot ce îi interesează referitor la achiziţia unui autoturism, fie că e plătit în leasing, pe credit sau cu bani cash. Livrarea se face pe loc, în limita stocului disponibil.

Pentru firme, noul showroom Ford de la SF Tex are şi mult-premiatul Ford Transit, model care a devenit în multe limbi sinonimul unei dubiţe prin excelenţă. Şi tot aici, reprezentanţii SF Tex vă pot oferi sfaturi profesioniste referitoare la programul de achiziţii flote pentru societăţi comerciale: alegere, finanţare, administrare, costuri şi procese de întreţinere şi reparaţii.

Citit 6844 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.