Finalizarea proiectului ”DEZVOLTARE SUSTENABILĂ PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA SC PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL”

Finalizarea proiectului ”DEZVOLTARE SUSTENABILĂ PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA SC PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

S.C. PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „DEZVOLTARE SUSTENABILĂ PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITĂȚII LA SC PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL”, cod MySMIS 113837 , finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.    

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivele proiectului sunt:

Obiectivul general al proiectului: Diversificarea activității la PROINVEST RURAL PRESTSERV SRL prin achiziția de echipamente de ultimă generaţie necesare derulării activităţii lucrărilor specializate de constructii drumuri, cod CAEN 4211, într-un interval de 12 luni de la data semnarii contractului de finantare, astfel încât să contribuie la dezvoltare regională, precum şi  la consolidarea si dezvoltarea durabilă a sectorului de servicii din Regiunea Sud-Est.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:  Crearea a trei noi locuri de munca; Menţinerea, peste 3 ani de la data finalizării proiectului, a locurilor de muncă existente la depunerea cererii de finanţare şi a celor trei locuri de muncă nou create; Achiziționarea de utilaje specifice lucrărilor de construcții drumuri

Rezultatele proiectului au constat in realizarea și implementarea proiectului conform Ghidului Solicitantului și Contractului de finanțare; achiziționarea bunurilor și serviciilor conform Contractului de finanțare; asigurarea vizibilității proiectului conform măsurilor de informare și publicitate.

Valoarea totală a proiectului este de 1.349.944,81 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 757,475,87 lei.

Impactul investiției la nivelul regiunii de implementare:  creșterea calității lucrărilor specializate de constructii drumuri, cod CAEN 4211, precum și crearea de noi locuri de muncă.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Dna. MARIANA NICOLAE - administrator, cu urmatoarele date de contact: telefon 0727431555, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

(P)

Citit 6188 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2019 09:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.