LANSAREA PROIECTULUI „Diversificarea activității SC EUROMET CONSULTING SRL prin achiziția de utilaje și echipamente performante”

LANSAREA PROIECTULUI „Diversificarea activității SC EUROMET CONSULTING SRL prin achiziția de utilaje și echipamente performante”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

EUROMET CONSULTING S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Diversificarea activității SC EUROMET CONSULTING SRL prin achiziția de utilaje și echipamente performante”, cod MySMIS 131933, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri .

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.043.676,18 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 701.631,05 lei, finanțare nerambursabilă alcătuită din: FEDR 596.386,39 lei, respectiv Bugetul National: 105.244,66 lei.

Obiectivul general al proiectului este determinat de consolidarea poziției EUROMET CONSULTING S.R.L., pe piața întreprinderilor de profil, prin dezvoltarea capacitații și diversificarea producției.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt reprezentate de:

  1. Diversificarea activității curente prin achiziționarea de echipamente și utilaje noi de producere a garniturilor de mobilier;

  2. Creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării proiectului, față de nivelul înregistrat în ultimul an fiscal încheiat inainte de depunerea cererii de finanțare;

  3. Dublarea cifrei de afaceri la finalul primului an de după finalizarea investiției față de nivelul înregistrat în exercitiul financiar anterior depunerii cererii de finanțare, prin prisma diversificării activității și intrării pe piața producătorilor de mobilier din PAL.

Durata de implementare a proiectului este de 34 luni: respectiv de la data 01.08.2019 până la data 31.05.2022.

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., administrator: IRIMIA LIVIU-ADRIAN.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

(P)

Citit 7285 ori Ultima modificare Marți, 15 Iunie 2021 20:43