Amenajare piste de bicicliști în localitatea Munteni, comuna Munteni, județul Galați

Amenajare piste de bicicliști în localitatea Munteni, comuna Munteni, județul Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

UAT COMUNA MUNTENI, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „AMENAJARE PISTE DE BICICLISTI IN LOCALITATEA MUNTENI, COMUNA MUNTENI, JUDETUL GALATI”, cod proiect C10-I1.4-10, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul Local, Operațiunea I.1.4 - Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-piste pentru biciclete (și alte vehicule electrice ușoare) la nivel local/metropolitan, I.1.3 - Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-puncte de reincarcare vehicule electrice.

Contractul de finanțare a fost încheiat între Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei în calitate de Autoritate de Management și UAT Comuna Munteni, în calitate de Beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 2.033.609,22 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 2.033.609,22 lei, finantare nerambursabila alcătuită din: Valoare eligibilă din PNRR 1.708.915,31 lei, respectiv Valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 324.693,91 lei. Valoarea ajutorului de stat/minimis este de 292.900,65 lei. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Comuna Munteni.

Obiectivul general al proiectului este Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Obiectivul specific al proiectului este asigurarea infrastructurii pentru transportul verde la nivelul comunei Munteni – atât prin realizare de piste pentru biciclete, cât și prin realizarea de puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni de la semnarea contractului de finanțare, de la data de 03.02.2023 până la data de 03.02.2025.  

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon: 0236/832.644, responsabil proiect: OPREA DANUȚ.

(P)

Citit 555 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2023 13:04