Modernizare și dotare grădiniță Cudalbi, comuna Cudalbi, județul Galați

Modernizare și dotare grădiniță Cudalbi, comuna Cudalbi, județul Galați
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

  

Comunicat de presă

PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

  

UAT COMUNA CUDALBI, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „MODERNIZARE ȘI DOTARE GRADINIȚĂ CUDALBI, COMUNA CUDALBI, JUDEȚUL GALATI”, cod proiect C10-I3-1104, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 – Fondul Local, Operațiunea I.3 - Reabilitarea moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale.

Contractul de finanțare a fost încheiat între Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management și UAT Comuna CUDALBI, în calitate de Beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.607.725,69 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 1.607.725,69 lei, finanțare nerambursabilă alcătuită din: Valoare eligibilă din PNRR 1.351.029,99 lei, respectiv Valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 256.695,70 lei. Cheltuielile neeligibile necesare implementării proiectului vor fi asigurate de UAT Comuna Cudalbi.

Obiectivul general al proiectului este asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localității Cudalbi prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intraregional și intra-județean.

Obiectivul specific al proiectului este reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți furnizarea de servicii publice de către unitățile administrativ-teritoriale.

Durata de implementare a proiectului este de 30 luni de la semnarea contractului de finanțare, de la data de 13.02.2023 până la data de 13.08.2025.                                                  

Informaţii suplimentare se pot obţine la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon 0236/862.055, responsabil proiect: GHEONEA GRIGORE.

(P)

Citit 920 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Martie 2023 12:58