COMUNICAT DE PRESĂ - ÎNCEPERE PROIECT

COMUNICAT DE PRESĂ - ÎNCEPERE PROIECT
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

                      

„Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1 comuna Munteni, respectiv a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1, sat Ungureni, comuna Munteni”

Comuna Munteni demarează proiectul cu titlul: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1 comuna Munteni, respectiv a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1, sat Ungureni, comuna Munteni”, finanțat din fonduri europene prin apelul PNRR „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe”, Componenta C15 – Educație.

Numele beneficiarului: COMUNA MUNTENI.

Numele proiectului de investiție: „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1 comuna Munteni, respectiv a unității de învățământ preuniversitar Școala Gimnazială nr. 1, sat Ungureni, comuna Munteni”.

Obiectivul general: Creșterea calității și diversificării ofertei educaționale, în vederea asigurării standardelor minime corespunzătoare pentru desfășurarea în condiții optime a actului didactic.

Obiectivele specifice:

  • Asigurarea infrastructurii și a resurselor tehnologice pentru Școala Gimnazială Nr. 1, comuna Munteni și Școala Gimnazială Nr. 1, sat Ungureni, comuna Munteni permițând accesul elevilor la tehnologie prin dotarea unui laborator de informatică existent, respectiv înființarea și dotarea unui laborator de informatică pentru ciclul de învățământ preșcolar.
  • Asigurarea dotărilor necesare pentru îndeplinirea standardelor de calitate în sălile de clasă, în sala de sport și în cabinetele de asistență psihopedagogică în cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1, comuna Munteni și Școlii Gimnaziale Nr. 1, sat Ungureni, comuna Munteni.

Valoarea totală a proiectului: 1.528.229,44 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 1.284.226,41 lei și valoarea TVA eligibilă aferentă este de 244.003,03 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 21.08.2023 ‑ 31.12.2024.

Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-5523.

Date de contact: Primăria Munteni, sat Munteni, com. Munteni, jud. Galați, tel. fix/fax: 0236832644, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., reprezentant legal: DĂNUȚ OPREA.

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană - UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/     https://www.facebook.com/PNRROficial/

 

(P)

 

Citit 779 ori Ultima modificare Luni, 04 Martie 2024 14:56