Motociclist fără permis, rănit în intersecție

Motociclist fără permis, rănit în intersecție
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un bărbat de 45 de ani din Matca s-a ales cu dosar penal, după ce a fost rănit într-un accident rutier. Omul a fost lovit de o mașină într-o intersecție din localitate, în circumstanțe care urmează să fie clarificate de ancheta poliției. Ceea ce se știe până acum este că motocicleta condusă de bărbat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, într-o intersecție cu circulație nedirijată.

"Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Matca, în timp ce conducea o motocicletă, deplasându-se dinspre centrul comunei, într-o intersecție cu circulație nedirijată, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe strada Petre Ispirescu către strada Vasile Lupu, condus de o femeie de 41 de ani, din localitate", au precizat polițiștii, după finalizarea primelor cercetări.

Motociclistul a ajuns la spital cu mai multe leziuni, dar aceasta nu este singura lui problemă. Polițiștii au aflat că nu are permis de conducere, motiv pentru care în cauză nu se fac cercetări doar pentru vătămare corporală din culpă, ci și pentru conducere fără permis.

Citit 3077 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 19:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.