SC CONTEC FOODS S.R.L. anunță finalizarea proiectului „MONTARE PANOURI FOTOVOLTAICE IN CADRUL SC CONTEC FOODS SRL”

SC CONTEC FOODS S.R.L. anunță finalizarea proiectului „MONTARE PANOURI FOTOVOLTAICE IN CADRUL SC CONTEC FOODS SRL”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

 

Comunicat de presă

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

 

 

Numele proiectului de investiție: ”MONTARE PANOURI FOTOVOLTAICE IN CADRUL SC CONTEC FOODS SRL”

Numele beneficiarului: SC CONTEC FOODS S.R.L.

Codul proiectului: PNRR C6. i-1, contract de finantare cu numărul Nr. 74 / 07.11.2023 – PNRR SCHEMĂ de ajutor de stat având ca obiectiv sprijinirea investițiilor destinate instalării de noi capacități de producere a energiei electrice din surse regenerabile de energie eoliană și solară, cu sau fără instalații de stocare integrate, apel 2022.

Obiectivele proiectului: le-au reprezentat realizarea infrastructurii verde pentru CONTEC FOODS SRL prin montarea unui sistem de panouri fotovoltaice cu o putere instalata de 1,846 MWp autoconsum si realizarea unei noi capacitatii de producere energie electrica din surse regenerabile (solar), prin cresterea capacitatii noi instalate de producere a energiei din surse regenerabile pusa in functiune si conectata la retea, reducerea gazelor cu efect de sera, cresterea productiei brute de energie primara din surse regenerabile si cresterea productiei totale de energie electrica din surse regenerabile.

Obiectiv specific 1: Reducerea cantității de energie electrică achiziționată din SEN pentru asigurarea desfășurării procesului tehnologic cu echivalentul productiei nominale a capacitatii nou instalate din surse regenerabile cu 1,846 MWp.

Obiectiv specific 2: Reducerea impactului asupra mediului, cuantificat prin amprenta de CO2 echivalent, respectiv o scadere anuala a GES cu 1.714,11 tone CO2/an.

Obiectiv specific 3: Creșterea numărului și puterii instalate a instalațiilor de producere de energie electrică verde ca urmare a punerii in functiune si conectarii la reteaua SEN a unei noi centrale fotovoltaice.

Obiectiv specific 4: Asigurarea unei dezvoltări durabile a core-bussiness-ului CONTEC FOODS SRL prin reducerea cheltuielilor anuale cu energia de cel putin 2.798,00 MWh/an, la pretul OPCOM de piata.

Valoarea totală a proiectului, inclusiv finanțarea:

Valoare totală a proiectului: 12.798.247,75 lei

Valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR: 1.844.787,46 lei

Valoare finanțată a proiectului: 2.222.325,00 lei

Data începerii și finalizării proiectului: 07.11.2023 – 30.06.2024

Persoană de contact: CAPMARE Laurentiu Jean

Date de contact: Tel: 0755.222.335, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website: h t t p s : / / www.contec.ro

 

(P)

Citit 3105 ori Ultima modificare Luni, 17 Iunie 2024 11:54