BILA ALBĂ/BILA NEAGRĂ: Greu la deal cu şefi căpoşi

BILA ALBĂ/BILA NEAGRĂ: Greu la deal cu şefi căpoşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bilă albă pentru primarul Marius Stan, care, după un an petrecut la cârma oraşului, a înţeles, în sfârşit, că pentru a atrage investitori la malul Dunării nu este de ajuns doar să zâmbească frumos şi să se facă preş în faţa lor. În lipsa unei infrastructuri cu care să ne mândrim, a unui pod peste Dunăre, a unui drum expres sau a unui aeroport, municipalitatea poate veni cu diverse facilităţi în sprijinul oamenilor de afaceri care aleg să facă investiţii şi să creeze locuri de muncă la Galaţi. Edilul-şef a anunţat reduceri de taxe şi impozite pentru companiile care doresc să îşi dezvolte afaceri la malul Dunării. O măsură demult aşteptată.
Bilă neagră pentru CJ Galaţi, care, din considerente politice, dar şi din cauza intereselor strict personale ale şefilor de partid, refuză, din nou, să introducă pe ordinea de zi a şedinţei ordinare proiectul de hotărâre privind înfiinţarea ADI Brăila-Galaţi-Tulcea. Politicienii noştri amână, de luni de zile, să dea undă verde unui proiect care ar reprezenta, poate, cel mai important pas făcut de judeţele Galaţi şi Brăila în ultimii 24 de ani. Atât în plan economic, cât şi social. Oare de soarta comunităţii îi mai pasă cuiva?

Citit 10731 ori Ultima modificare Marți, 23 Iulie 2013 17:41

5 comentarii

 • postat de Mateescu
  Joi, 25 Iulie 2013 21:15
  92.82.251.***
  Bravo, Psyho!
  0
  0
  Raportează
 • postat de un idiot care plateste taxe
  Miercuri, 24 Iulie 2013 17:02
  5.13.214.***
  Daca verificati, de amorul artei, boii - ADICA CEI CARE TRAG, cum extrem de sec a postat colegul IC, NU EXISTA DOAR IN TRECUT, PREZENT SAU VIITOR.

  Sensul unui articol/activitati depinde de sarcina de sluj in fata patronului care semneaza statul de salarii.

  Cred ca AR TREBUI SA VA reciclati pentru numele ales. In afara, a-ti castia bani buni!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Psyho
  Marți, 23 Iulie 2013 18:03
  86.124.200.***
  Nu ştiu cât de adevărat este ce comentezi tu, dar prin prisma modului ÎN CARE scrii, tind să cred că eşti un HATER trist. Spun asta pentru că:
  - se spune corect "care au semnalat", nu "care am semnalat"
  - substantivul "giurnalist" nu există
  - bila alba/bila neagră nu este şi nu poate fi patentul cuiva
  - nu se înţelege ce vrei să spui cu sintagma "tovarăş" atribuită unor persone (eşti din aceeaşi tagmă cu ei sau vrei să arăţi că-s comunişti nişte ziarişti care la revoluţie aveau 5-6 ani?)
  - Becali? Băsescu? Unde-i vezi matale în text? Nu vezi cumva şi un dragon auriu lângă noptieră?
  - nu se scrie "vre-o", ci "vreo"
  - dacă ataci persoana patronul ziarului, aşa, de amorul artei (cui îi pasă ce a MUNCIT - repet, muncit - omul acum 30 de ani?) arată că ai probleme de caracter.
  - în ce constă copy-paste? Măcar ştii sensul sintagmei?
  - orice mârlănie este suspectă, după cum ai demonstrat deja prin postarea ta.

  Dacă eşti tânăr, nu mai pierde timpul pe net. Pune mâna pe carte sau du-te la muncă! Dacă eşti pensionar, plimbă-ţi nepoţii prin parc sau fă ceva util societăţii, cum ar fi să pliveşti de buruieni spaţiul verde din faţa blocului.
  Hai, că eşti simpatic!
  0
  0
  Raportează
 • postat de un idiot care plateste taxe
  Marți, 23 Iulie 2013 17:04
  5.13.214.***
  Desi am fost printre primii care am semnalat lipsa deontologica a giurnalistilor fosti si ramasi la VL, moda devierilor slugarnice functie de gasca patronului, observ:
  - Operatiunea "bila alba - bila neagra dateaza de 130 de ani in tara Unchiului Sam;
  - Cu copy-paste, acel individ de la subsolul societatii umane - Turcescu - care, cum a pus mana niste bani, a dat fuguta printre chilotii disponibili, renuntand la copilul si femeia sa!!;
  - Probabil, nici Turcescu nici tov. Dobre nu au platit licenta!
  - Ideea de a face rost de bani este extrem de veche. Din '89, la noi, furi cat poti, lingi unde se poate, te bagi in "politica damboviteana" si incerci sa-ti acoperi "afacerile" pasand banii furati sotiei, mamei, ... .;
  - Mascat, tanti ne spune ca, dupa ce a vazut ce a patit Becali daca nu i-a mai dat cota lu Base&gasca, stiind ce are de retrocedat Clubului galatean, s-a gandit si el la un copy-paste! Ceva care existe in economie de sute de ani. Vehiculat de mii de ori din '89 si la noi.

  Cand am citit, am crezut ca tov. Corina ne anunta data intrarii in aplicare! Tov. delegat de aprovizionare de alta data, patron azi VL, semna vre-o hartie care nu era aprobata de Controlul Financiar Intern al Intreprinderii IELIF?

  Ideea copy-paste este pentru MILENIUL URMATOR!
  Catre comentatorii de aici:
  - Stiti macar o singura campanie electorala sau unul din miile de partidute fara ideea aia?

  ADICA: MARLANIA ARTICOLULUI ESTE EXTREM DE DUBIOASA!
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Luni, 22 Iulie 2013 18:38
  5.13.155.***
  De ce jigniti boii ?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.