Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Firma Surexport Compania Agraria SL din regiunea Huelva (Spania) oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 900 de locuri de muncă în agricultură, la recoltarea fructelor (căpșune, zmeură, mure și afine). Sunt căutate 600 de femei plus 150 de cupluri, toate persoanele cu vârsta între 18 și 50 de ani, cu experiență în agricultură și capabile să lucreze, în sere, la temperaturi ridicate.

Salariul net este de 41,29 euro/zi, orele suplimentare fiind plătite cu 7,47 euro brut/oră. La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 eurocenți/zi, pentru persoanele noi, și de 0,80 eurocenți/zi, pentru cei care au mai lucrat la firmă. Cazarea este oferită gratuit de companie, se plătesc utilitățile (electricitate, apă, gunoi și butelie) – 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, iar întoarcerea în România, de muncitor. Contractele de angajare sunt temporare, pe 3, 6 sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile.

Gălățenii interesați de această ofertă și care corespund cerințelor trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Galați, Mihaela Pîrâianu (informații, la telefon 0236 412262), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Documentele necesare sunt: consimțământ-tip (se completează la sediul AJOFM), copie act identitate, declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului, CV, NIE (numărul de securitate socială din Spania, acolo unde este cazul).

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

Citit 1106 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 10:47

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro