Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Firma Surexport Compania Agraria SL din regiunea Huelva (Spania) oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 900 de locuri de muncă în agricultură, la recoltarea fructelor (căpșune, zmeură, mure și afine). Sunt căutate 600 de femei plus 150 de cupluri, toate persoanele cu vârsta între 18 și 50 de ani, cu experiență în agricultură și capabile să lucreze, în sere, la temperaturi ridicate.

Salariul net este de 41,29 euro/zi, orele suplimentare fiind plătite cu 7,47 euro brut/oră. La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 eurocenți/zi, pentru persoanele noi, și de 0,80 eurocenți/zi, pentru cei care au mai lucrat la firmă. Cazarea este oferită gratuit de companie, se plătesc utilitățile (electricitate, apă, gunoi și butelie) – 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, iar întoarcerea în România, de muncitor. Contractele de angajare sunt temporare, pe 3, 6 sau 9 luni, cu perioadă de probă de 15 zile.

Gălățenii interesați de această ofertă și care corespund cerințelor trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Galați, Mihaela Pîrâianu (informații, la telefon 0236 412262), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate. Documentele necesare sunt: consimțământ-tip (se completează la sediul AJOFM), copie act identitate, declarație pe proprie răspundere privind starea de sănătate a solicitantului, CV, NIE (numărul de securitate socială din Spania, acolo unde este cazul).

Termenul-limită pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

Citit 2437 ori Ultima modificare Marți, 06 Aprilie 2021 10:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.