În atenţia STUDENŢILOR gălăţeni: Programe de VOLUNTARIAT în străinătate

În atenţia STUDENŢILOR gălăţeni: Programe de VOLUNTARIAT în străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tinerii voluntari din AIESEC Galaţi vor organiza sâmbătă, 1 noiembrie, un eveniment surpriză în holul Shopping City Mall, de la ora 14.00. Scopul evenimentului este de a-i motiva pe tineri să devină voluntari şi să se înscrie la unul dintre programele de practică voluntară pe care ONG-ul le pune la dispoziţia lor.

"Îi aşteptăm pe tinerii care îşi doresc să trăiască o experienţă de neuitat într-o altă ţară să se înscrie în programul nostru. Avem pregătite mai multe parteneriate cu diverse companii pe domeniile marketing, ecologie şi educaţie, dar şi alte domenii. Este important ca studenţii din Galaţi să ştie că nu ne ocupăm doar cu atragerea voluntarilor străini spre România, ci şi cu mijlocirea plecării voluntarilor români în străinătate", a spus Alexandra Lupu, voluntar AIESEC Galaţi.

Studenţii pot opta pentru un stagiu de practică de şase săptămâni în ţări precum Cehia, Slovacia, Belarus, Croaţia sau Grecia şi nu trebuie să îşi asigure decât banii de drum şi de cheltuială, deoarece masa şi cazarea sunt asigurate.

Proiectul se va desfăşura în două perioade, din noiembrie până în decembrie şi din decembrie până în ianuarie.

CITEŞTE ŞI: Meserii cu viitor, pe piaţa muncii/ Fă-te inginer, nu profesor!

Citit 1212 ori Ultima modificare Joi, 30 Octombrie 2014 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.